Tele: 08-4029941 • Fri frakt över 499kr • Leverans 1-3 dagar

Vanliga frågor och svar

Undrar du om du kan betala med kort eller vart ditt paket är?

Då har du kommit rätt. Nedan hittar du svaren på vanliga frågor.
Hittar du inte vad du söker slå oss en signal på 08-402 99 41 (vardagar 10-16) eller maila oss på kundservice@inmycorner.se så svarar vi dig så snart vi kan.
Gäller din fråga en lagd order glöm inte att uppge ditt ordernummer.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden variera beroende på vart paketet ska skickas. Produkter som skickas inom Sverige brukar normalt ta mellan 1-3 arbetsdagar.
Produkter som skickas till Norge, Finland eller Danmark tar normalt 2-5 arbetsdagar.

Är moms inkluderat?

Ja, samtliga produkter som visas på hemsidan är inklusive moms.

Vad gör jag om mina varor har gått sönder?

Har skadan uppstått i och med samband med frakten så kommer vi att ersätta den. Vi ber dig att ta en bild på skadan och kontakta kundtjänst på kundservice@inmycorner.se så löser vi detta inom 24h.

Se till att inkludera ordernummer och orsak till reklamation i ett email ihop med en bild på dina trasiga produkter.

Kan jag skicka tillbaka mina produkter?

Du får byta avgiftsfritt inom 14 dagar om du byter till annan färg eller storlek. Vid övriga byten korrigeras mellanskillnaden samt en ny fraktkostnad kan komma att debiteras. Du betalar själv frakten när du skickar din retur till oss. För mer information hänvisar vi till våra köpvillkor.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse eller sms notifiering?

Se efter så att inte din bekräftelse hamnat i skräpposten. Det kan även vara så att köpet inte gått igenom. Om du betalat via Klarna kan det vara dags att uppdatera dina kontaktuppgifter på klarna.se.

Vänligen skicka ett email till kundservice@inmycorner.se eller ring oss på 08-402 99 25 (vardagar 10-16) så hjälper vi dig rätt.

Hjälp, jag har köpt fel storlek?

Du får byta avgiftsfritt inom 14 dagar om du byter till annan färg eller storlek. Vid övriga byten korrigeras mellanskillnaden samt en ny fraktkostnad kan komma att debiteras. Du betalar själv frakten när du skickar din retur till oss.

Policys och villkor för inmycorner.se